woensdag 30 september 2009

Week 39, de barometer staat op neutraal

Het is al jaren een behoorlijk drama met de bevoorrading van deze winkel. Als je er naar vraagt bij de winkelmanager is het antwoord doorgaans: we hopen dat het over een paar weken verbeterd is. Het vergt een optimistische levensvisie om zoiets ook na 100 weken nog steeds vol te houden. Van pessimisme kan hier in het filiaal dus niemand beschuldigd worden.

Wat je altijd zal zien is dat na die honderd weken opgespaarde frustratie over de lege schappen, wanneer je eindelijk zo ver bent om daadwerkelijk een fotoblog over het onderwerp te beginnen, de situatie relatief gezien meevalt. In week 39, beste lezer, waren er opvallend veel producten wél.

Hierbij, desondanks, (ik laat me mijn onderwerp niet gelijk bij de eerste tegenslag afpakken) een impressie van wat er niet was. Volgende week meer!


De courgette. Altijd in september een moeilijk verkrijgbaar product... Elders in het land oogsten schoolmeisjes exemplaren die groter en zwaarder zijn dan zijzelf, maar op het Gelderlandplein kan je het vergeten!

Uien. Alleen nog te krijgen als 'uien klein' en in netten van drie kilo. De keuze is reuze!


AH Pindakaas in van die grote potten. Uitverkocht. Calvé adverteert zich blauw dat hun product zoveel beter en innovatiever is, maar dat lijkt vooralsnog alleen maar averechts te werken...

Echt een favoriet in de voorraadkast: ES tomaten. Helaas niet favoriet in het schap. Daar meestal uitverkocht, hoewel niet zo vaak als ES halfvolle melk. Dat is er helemaal bijna nooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten